قیمت مغز بادام صادراتی ایران یکی از پرسرچ ترین عبارات خریداران بادام است. از قدیم بعضی محصولات ایرانی زبانزد خاص و عام بوده و هست؛مانند برنج ایرانی، گندم و جو ایرانی، پارچه ایرانی، فرش ایرانی و……
حالا در سال های اخیر بادام ایرانی نیز به لیست بهترین محصولات کشورمان اضافه شده است. البته بادام درختی از بهترین محصولات ما بوده اما به علت صادرات افزون تر در سالهای اخیر شناخته تر شده است.
فروش مغز بادام صادراتی ایران
مغز بادام صادراتی ایران چند سروگردن از مغز بادام های وارداتی بالاتر است. شکل بادام های خارجی شاید بهتر باشد اما قرا نیست بادام را در دکور قرار دهیم. قرا است آن را بخوریم. پس طعم بادام مهم است. بادام ایران طعمی عالی دارد. علت آن نیز در ارگانیک بودن آن است.
مغز بادام یا بادام باپوست؟
به خریداران نهایی بادام توصیه می کنیم که بادام با پوست را بخرند چون خارج کردن مغز بادام و خشکبار دیگر از پوسته چوبی آن، به معنای برداشتن محافظ و نگهدارنده طبیعی آن است. این پوسته باعث نرم و راحت الحلقوم ماندن مغز می شود. به همین علت اگر مغز بادام مدت زیادی در معرض هوا قرار بگیرد سفت شده و طعم آن نیز به خوشمزگی قبل نخواهد بود.
صادرات مغز بادام یا صادرات بادام با پوست؟
سوالی که برخی از ما می پرسند این است که برای صادرات ، بهتر است که مغز بادام صادر شود یا بادام با پوست ؟ علارغم مطلبی که گفته شد اغلب صادرکنندگان، به دلایل زیر صادرات مغز بادام را به صادرات بادام باپوست ترجیح می دهند :
- وارد کنندگان وخریداران بادام در کشورهای مقصد، خواهان مغز بادام صادراتی هستند نه بادام باپوست.
- مغز بادام صادراتی زودتر به مصرف مشتریان خرد می رسد چون بادام باپوست باید شکسته و جداسازی شود.
- حجم زیادی از بادام باپوست به پوست آن تعلق دارد. با صادرات مغز بادام از دردسر این حجم اضافه خبری نیست.
- با صادرات مغز بادام حجم زیادی بادام صادر می شود و سود زیادی نصیب صادرکننده و واردکننده می شود.
شرکت زرین بادام، سالیانه چندین تن مغز بادام صادراتی را خریداری کرده و به فروش می رساند. پیشنهاد می کنیم این محصول ایرانی را امتحان کنید.
*بازار*
*مغز/بادام/پودر*
*ایران*